Има смисъл да се гласува. Как ще постъпят хората на

...
Има смисъл да се гласува. Как ще постъпят хората на
Коментари Харесай

Алфа рисърч: При избори днес ГЕРБ-СДС получава 25.4% от гласовете, ПП-ДБ - 17.5%

Има смисъл да се гласоподава. Как ще постъпят хората на вота, може да откри решение на няколко интриги. Едната е обвързвана с изборната интензивност. Другата конспирация: има опция да откри решение е опцията за ръководство. Това заяви социологът Геновева Петрова от " Алфа Рисърч " в ефира на Българска национална телевизия. 

Това, което следим към 40% от гласоподавателите изявяват предпочитание да гласоподават на предварителните избори за Народно заседание. Двата типа избори събрани в едно активизира гласуването на евроизборите. В евроизборите право на гласоподаване нямат наши съграждани в страни отвън Европейски Съюз. Това прави разлика от близо 5 пункта, изясни тя. 

Очаквано - влизат с предстоящи позиции. Те влизат с доста висока готовност на своите симпатизанти. ПП-ДБ влиза с по-отслабени позиции в този избор. Към момента резервират втора позиция. и " " са с изравнени позиции. Третото място е позиция, за която до последно ще има напрежение. " " има късмет да бъде показана, уточни още Геновева Петрова. 

Относно Евроизборите, тя разяснява:  - ще запазят същия брой евродепутати. Към този миг " " има късмет да има три евродепутати. 

 

 

Данните са от последно проучване на " Алфа рисърч ", извършено в интервала 25 април - 2 май, осъществено със лични средства измежду 1000 пълнолетни жители.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР