Поредното доказателство, че дизайнерите не спират да се вдъхновяват от

...
Поредното доказателство, че дизайнерите не спират да се вдъхновяват от
Коментари Харесай

Правата пола от 90-те отново отново е хит и тези 8 тоалета го доказват

Поредното доказателство, че дизайнерите не стопират да се въодушевяват от 90-те, е точно правата миди пола, която този сезон се завърна измежду трендовете. След като я видяхме на стилния подиум в ревютата на Miu Miu, Bec+Bridge, Beare Park, Maison Cléo и Olivier Theyskens, е време да забележим по какъв начин можем да я включим в стайлинга си.
               

90-те сигурно са десетилетие, удобно за изпробване, само че има и фешън икони, които следваме и до през днешния ден, измежду които и всички супермодели... и даже. Актрисата и някогашна другарка на Брад Пит през 90-те още тогава беше дипломат на минималистичната визия. Но това, което най-много помним от дрешника на актрисата от това време е нейният зелен тоалет, формиран от права жилетка и права миди пола, който можем да изкопираме и през днешния ден. Да, сега той е настоящ – и поради жилетката, и поради полата, а да не приказваме и за цвета.
               

Няма по какъв начин да не отбележим, че тази пола е много капризна и не всяко момиче може да си разреши да я носи. Можем да кажем, че тя по-подходяща за високи дами, както и за тези с фигура вид „ песъчлив часовник “. Хубавото е обаче, че може да се комбинира както с тишърт или топ, по този начин и с риза или някоя свободна блуза, която да пада върху нея. Може още веднъж да е в същия цвят или да е изцяло контрастна. Може да се носи с разнообразни, само че е по-добре, в случай че нямат каишки, с цел да не се съкратява в допълнение крайници. Така че модерните чехли на ток ще бъдат съвършено допълнение към тази елегантна пола.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР