Поредно разкритие направиха Господари на ефира. Припомняме, че в последните

...
Поредно разкритие направиха Господари на ефира. Припомняме, че в последните
Коментари Харесай

"Господарите" с нов удар! Разкриха със скрита камера подлата схема за търговия с образование в Медицинския университет, ужилила гръцка студентка

Поредно разобличаване направиха " Господари на ефира. Припомняме, че в последните дни лъснаха фрапиращи обстоятелства от активността на компания, набирала задграничните претенденти за образование, последваха и обвинявания за шестима души след акцияна ГДБОП и ДАНС в Медицински университет-София. Престъпната група е осигурявала на задгранични студенти безпроблемен банкет и довеждане докрай на университета.

Като началник на групата е посочен някогашният ректор на Медицинския университет – проф. Ваньо Митев. Сега проговаря и една от ужилените студентки, която разкрива по какъв начин е станала жертва на схемата.

Става въпрос за гръцка студентка, която се е трансформирала в златна кокошка. Момичето е дало близо 53 000 евро. Първоначално тя се е свързала с гръцката посредническа компания Best Studies, от където са я препратили към българските ѝ сътрудници " Интер Хекс ". Там са ѝ споделили, че познават всички - заместител ректор, ректор и така нататък

Записаната по втория метод студентка обаче се оказала незаконна. По време на колоквиум тя дала книжката си и по този начин лъснала измамата.
Заедно със скрита камера момичето отива да изиска сметка на Наско Циканделов от компания " Интер Хекс ". По време на срещата излиза наяве къде отиват парите и кой се облагодетелства от приема nа студенти по втория метод.

Циканделов в началото упреква гръцкия си сътрудник. По думите му първо е взел 13 000, по-късно сумата става 2000. Така и не излиза наяве къде е разликата сред двете суми.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР