Поредно пътуване на руския президент и поредно съмнение – Владимир

...
Поредно пътуване на руския президент и поредно съмнение – Владимир
Коментари Харесай

Владимир Путин ли е в Китай или двойник?

Поредно пътешестване на съветския президент и следващо подозрение – Владимир Путин ли е в Китай или двойник?

Кадрите от идването на Путин в Пекин още веднъж разпалиха обичаната тематика на конспираторите – че съветският водач употребява двойници.

Путин беше поканен от китайския президент Си Дзинпин да участва на третия конгрес “Един пояс, веднъж ”. Той беше посрещнат във вторник с помпозност и гала на летището. След като слезе от самолета си, водачът се ръкува с китайския министър на търговията Уан Уентао и група публични лица.

Но маниерите на 71-годишния съветски водач още веднъж доведоха до въпроси дали Путин е изпратил двойник на събитието вместо самичък да участва

„ ПУТИН дойде в Китай “,  написа Джейсън Джей Смарт, политически консултант по постсъветската и интернационалната политика в Twitter. Към поста той прибавя видеоклип на Путин, който излиза от самолета си. „ Мислите ли, че НАИСТИНА Владимир Путин или „ двойникът на Путин “ пристигана, с цел да моли за китайска помощ? Гледайки придвижването му и знаейки страха на Путин от Коронавирус: мисля, че това е двойникът му. “

Властите в Украйна не един път са прокарвали теорията, че Путин употребява двойници. Тези теории се появяват на фона на клюки, че здравето му се утежнява. Дезинформацията и секретността към настоящото здравословно положение на Путин също породиха клюки, че Путин е определил вероятни наследници при положение, че издъхне, макар че сходни изказвания са голословни.

Кремъл отхвърли сходни обвинявания във връзка с потреблението на двойници. Досега не са и открити доказателства, че Путин в действителност има няколко тела. Това обаче не попречи на няколко акаунта на X Tuesday да спекулират дали Путин може да е изпратил двойник в Китай, които поддържат обявата на Смарт.

„ Разрешете странната боядисана коса в профил “, разяснява потребителят Мики Макалистър под обявата на Смарт

„ Това Путин ли е? Или двойник? Съобщава се, че Путин е ТОЛКОВА болен и се избира правоприемник “, написа различен консуматор в отговор на друго видео от идването на Путин.

Пред Newsweek Смарт сподели, че е „ евентуално Путин да е изпратил двойник, който да го замести в Пекин “.

„ Отличителната походка на съветския деспот, нормално, е мъчно да се пропусне: през днешния ден обаче тя не се виждаше. По-скоро се вижда, че Путин върви в близост, като че ли е естествен човек “, твърди Смарт.

Известно е, че съветският президент постоянно върви накуцвайки, различен фактор, който подхранваше въпроси за здравето му в предишното

„ Защо Путин би употребявал двойник? След Коронавирус е известно, че Путин е свръхпредпазлив при взаимоотношение с другите, защото се опасява да не се разболее “, продължи Смарт. „ Нещо повече, редица отчети на разузнаването демонстрират, че Путин може да страда от други болести. Състоянието му би се усложнило, в случай че се разболее. “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР