Поредно напрежение се появи между звездните участници в Hell’s Kitchen

...
Поредно напрежение се появи между звездните участници в Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Капитонова разкри как имитира оргазъм

Поредно напрежение се появи сред звездните участници в Hell’s Kitchen България. Популярните персони и този път се бореха за вниманието на началник Ангелов.

Враждебни искри прехвърчаха сред поп-фолк певицата Роксана и риалити звездата Виктория Капитонова. Смуглата изпълнителка даже се разплака, откакто началник Ангелов ѝ увеличи звук. Повод стана овкусяването на салата, което рускинята разгласи за отлично. " И оргазъм ли по този начин лошо  имитираш? ", попита началник Ангелов.

" Не, там се страя малкто повече ", отвърна с дяволита усмивка Капитонова, която добави, че нормално не се постанова да имитира нищо. " Когато въпреки всичко това се случи, мисля, че се оправям съвършено ", посочи още тя. Закачката на Капитонова с шефа провокира ревнивост у Роксана и тя се разсърди на кулинарния мастер.

Ангелов даде втори късмет на участниците от синия тим. В днешния епизод на Hell’s Kitchen България трима от готвачите бяха номинирани за изпъждане – опитните Цанко, Васил и Асен. Тримата кулинари, които постоянно се спречкват в Кухнята на Ада, изненадващо бяха помилвани от началник Ангелов и ще би трябвало да потвърдят, че заслужават мястото си в шоуто.

Безупречното показване на Станислав по време на вечерната резервация го трансформира в единствения участник, незастрашен от изпъждане при сините. Червените също готвиха чудесно, а двата тима издадоха общо 131 чинии – самобитен връх за Hell’s Kitchen България. Звездният тим също се избави от елиминация.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР