Поредно голямо събиране на пластмаса за благотворителност. Кампанията „Капачки за

...
Поредно голямо събиране на пластмаса за благотворителност. Кампанията „Капачки за
Коментари Харесай

„Капачки за бъдеще“: Доброволци събират пари за детска линейка

Поредно огромно събиране на пластмаса за щедрост. Кампанията „ Капачки за бъдеще “ ще се организира през този уикенд, като има нова цел – закупуване на детска кола за спешна помощ.

500 тона капачки са събрани от началото на акцията за четири години. Организаторът на самодейността Лазар Радков изясни, че тази неделя на пл. „ Александър I Батенберг “ в София, сред 9 и 16 ч., ще има пункт, където искащите да се включат могат да предат капачки.
Снимка: btvnovinite.bg
Подобна самодейност, по същото време, ще има още в Петрич, Благоевград, Пазарджик, Троян, Шумен, Хасково, Ботевград и други градове.

„ Благодаря на всички хора, които оказват помощ, тъй като към този момент направихме първия транш за детска кола за спешна помощ, която до няколко месеца ще бъде подготвена и това ще бъде първата детска кола за спешна помощ за страната. В София има две “, изясни Радков.

От „ Капачки за бъдеще “ за бъдеще допълниха, че след закупуването на тази кола за спешна помощ, незабавно ще стартира акция за втора незабавна кола за деца. За първите две години на самодейността съумява да подмени остарели и амортизирани ковьози 22 общински лечебни заведения.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР