Поредният трафикант на нелегални мигранти е задържан от пазарджишки полицаи.

...
Поредният трафикант на нелегални мигранти е задържан от пазарджишки полицаи.
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор превозва мигранти по магистрала Тракия

Поредният трафикант на незаконни мигранти е арестуван от пазарджишки служители на реда. Униформените открили, че той е зад кормилото под въздействието на опиати. В четвъртък сутринта в ОДМВР-Пазарджик бил получен сигнал за подозрителен микробус, движещ се по Автомагистрала " Тракия “ в платното по посока за София, съобщи Пловдив 24.

За локализирането и прекъсването му неотложно били подхванати дейности от чиновници на бранш " Пътна полиция “, които обслужват аутобана. В региона на 75-ти километър екипите засекли микробус " Пежо “ и го спрели. Оказало се, че 24-годишният водач от Белослав транспортира в товарния отсек непознати жители без документи за идентичност.

Те били предадени за работа на чиновници от група " Миграция “ при ОДМВР-Пазарджик, които открили, че са афганистанци. Водачът на буса е тестван с дрегер, като тестът му за приложимост на опиати се оказала позитивна.

Той е арестуван за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик, а чужденците са превозени до профилирани домове на Дирекция " Миграция “ и държавната организация за бежанците. По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР