Поредни отличия за . Габриела Андреева спечели наградата Даниела Сеизова

...
Поредни отличия за . Габриела Андреева спечели наградата Даниела Сеизова
Коментари Харесай

Награди за bTV: Отличени са Габриела Андреева, Стоян Георгиев и Александр Осиченко


Поредни оценки за. Габриела Андреева завоюва премията " Даниела Сеизова – в името на живота " за най-хубав ефирен репортаж, Стоян Георгиев – огромната премия " Валя Крушкина – публицистика за хората ".

Операторът Александр Осиченко взе наградата в категорията снимащ публицист за фрагментите от Украйна в първите дни на войната.

Репортерът на bTV Новините Габриела Андреева ни описа за дефицита на животоспасяващо лекарство за диабетици, което се изчерпва от хора, приемащи го да отслабнат.

Наградата се връчва всяка година от Българския пациентски конгрес за извънреден принос в областта на опазването на здравето и е на името на починалата Даниела Сеизова - репортерът на bTV Новините, която остава един от най-хубавите кореспонденти в ресора.

“За мен малкия екран постоянно е била идея и аз се пробвам постоянно с работата си да оказвам помощ на хората. Ако с този материал сме съумели най-малко на един човек да помогнем, това е огромно благополучие “, съобщи Габриела Андреева.

Журналистът Стоян Георгиев печели огромната премия " Валя Крушкина – публицистика за хората ", отличен за кино лентата си bTV Репортерите " Свидетелства от Буча ". А като образен публицист беше отличен и операторът ни Александр Осиченко. Намираме Стоян и Сашата още веднъж на път, и още веднъж към Украйна.

„ Ние сме на път, както постоянно. Отиваме да описваме забавни истории. В момента се опитваме да стигнем до Украйна, до Херсон “, сподели Александр Осиченко.

„ Ние сме екип, който доста пъти в такива обстановки работи дружно, в това число освен Саша, а и Ивайло Ангелов, с който всички тези пътувания до Украйна направихме дружно, неговият принос е голям, все пак “, добави Стоян Георгиев.

Колегите ни Стоян Георгиев и Александр Осиченко бяха отличени с награди и от нюзрума на bTV за кореспондент и оператор на годината.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР