Поредни обвинения в непристойно държание срещу скандалния холивудски продуцент Харви

...
Поредни обвинения в непристойно държание срещу скандалния холивудски продуцент Харви
Коментари Харесай

Насилникът Уайнстейн нападнал и Церсей от Игра на тронове

Поредни обвинявания в непочтено поведение против скандалния холивудски продуцент Харви Уайнстейн. Този път те идват от актрисата Лина Хийди, която извършва ролята на Церсей в хитовия сериал " Игра на тронове ".
Хийди описа за две свои срещи с Уайнстейн в серия постове в профила си в Twitter. По думите ѝ за първи път се срещнала с него на филмовия фестивал във Венеция през 2005 година, когато той се лимитирал единствено с няколко неприлични намека.
Години по-късно обаче двамата още веднъж се засекли в Лос Анджелис и Уайнстейн стигнал по-далеч. Опитал се да вкара Хийди в хотелската си стая, с цел да " ѝ покаже сюжет за предстоящ план ".
" Казах му, че няма да стане, че не се интересувам от нищо друго с изключение на от работа. Той побесня ", спомня си актрисата.
Уайнстейн поставил ръце на гърба ѝ и я избутал напред към стаята. " Почувствах се уплашена и беззащитна. Картата за вратата обаче не проработи и той се ядоса още повече. Тогава ме сграбчи за ръката и ме повлече към асансьора. Заплаши ме да не споделям за случилото се на никого. Добрах се до колата си и се разплаках ", написа още Хийди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР