Поредната „гордост” - непълнолетен, който шофира лек автомобил из улиците

...
Поредната „гордост” - непълнолетен, който шофира лек автомобил из улиците
Коментари Харесай

Новият Фончо: 13 годишен кара БМВ, бил личният шофьор на Вальо Таратайката

Поредната „ гордост” - малолетен, който кара лек автомобил из улиците на града, се появи в обществените мрежи. Този път основният „ герой” е 13-годишно момче, а създателят на видеото е Вальо, който стана прочут с фразата „ андибул морков”. Сега той още веднъж приковава вниманието като се хвали с „ персоналния си шофьор”:

„ Ти да видиш! Новият ми водач Фончо 4, дребният лабадай. Ти да видиш, че и БМВ кара”

Според познати на Вальо, мястото, където е сниман клипът е варненският квартал „ Владиславово”. Видеото към този момент има съвсем 70 000 гледания в платформата „ тик-ток” и над 6000 лайкове. Момчето кара „ синия призрачен сън, който санкционира всички душмани”, както се изразявя Вальо в различен клип с БМВ-то.

Гордият оператор назовава себе си Вальо Таратайката, по прочут в интернет пространството като Лабадайчо. В обществената мрежа той е следван от 150 хиляди души и има над 1,5 милиона лайкове.

Малкият воин, който към този момент носи купата „ Фончо 4” към момента не е толкоз прочут в „ тик-ток”. Той има единствено 8000 почитатели. След като към този момент яхна „ синия кошмар” може би и почитателите ще станат повече, в случай че колата не стане „ андибул морков”.

Друг въпросът е дали младежът и менторът му, който е и негов татко, осъзнават заплахата от дейностите си - както законово, по този начин и от морална гледна точна.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР