ГЕРБ регистрира листата си в Пловдив за предстоящия предсрочен вот.

...
ГЕРБ регистрира листата си в Пловдив за предстоящия предсрочен вот.
Коментари Харесай

Изненада в листата на ГЕРБ в Пловдив – ексшефът на СОС и бивш зам.-министър са на челните места

ГЕРБ записва листата си в Пловдив за идния предварителен избор. Очаквано лидер на листата е Бойко Борисов, само че след него има редица изненади. След водача на групировката на второ място е проф. Даниела Дженева. Хореографът бе общински консултант от ГЕРБ, само че през последните два мандата се отдръпна от дейната политика.
Прочетете още
Големите изненади са след проф. Дженева. Имената на Десислава Трифонова и Радомир Чолаков ги няма, както се очакваше. Вместо тях на трето място е някогашният ръководител на Столичния софийски съвет Георги Георгиев, а четвърти е Деница Николова. Последната дълги години бе зам.-министър на районното развиване, като има и дълг стаж в Народното събрание, само че бе избирана от Ловеч.

На пето място е различен представител на локалната конструкция на ГЕРБ – доктор Валерия Славова, която е ревматолог.

Шести е младият зам.-кмет на регион „ Тракия “ Красимир Терзиев, а седми зам.-кмет на „ Източен “ – Станислава Лулчева.

Осми и девети са шефовете на зелените общински предприятия – Антон Георгиев на „ Градини и паркове “ и Десислава Георгиева на „ Чистота “.

Друга изненада е 11-тата позиция за Веселина Ботева. Шефът на „ Социалните действия “ в Община Пловдив минава за една от околните на Георги Титюков. Тя непроменяемо бе и в листите на „ Кауза Пловдив “ за общински съвет през последните години.

Oчаквайте подробости!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР