Поредната футболна звезда падна в плен на родната сексбомба Драгана

...
Поредната футболна звезда падна в плен на родната сексбомба Драгана
Коментари Харесай

Роберто Карлош сваля нашата Драгана


Поредната футболна звезда падна в плен на родната сексбомба Драгана Спасовска. Този път запленен от българката се оказа легендата Роберто Карлош, научи HotArena.

Бразилецът лудна по нашенката на частно празненство в Дубай, където тя живее. Двамата купонясваха дружно с още няколко някогашни звезди на " Реал " (Мадрид) в едно от най-известните заведения в емирството. Карлош цяла вечер не се отделил от Драгана и намерено я свалял, писа " България Днес ".



Направило усещане, че нисичкият някогашен бранител с топовен шут не близнал алкохол цяла вечер. За сметка на това не спрял да пуши и да използва енергийни питиета, издават го участвали.

 Карлош луднал по българката

Карлош луднал по българката

Карлош очевидно се възползвал от отсъствието на брачната половинка си Мариана Лукон, с цел да задява Спасовска. Легендарният защитник е женен от 2009-а. 48-годишният някогашен футболист е прочут с любовта си към красивите мацки. Неслучайно има общо 11 деца от седем дами. Осем от наследниците му са от Мариана. Една от дъщерите му – Джована, към този момент го направи дядо през 2017 година, когато го подари с първи внук.

Освен Карлош с родната сексбомба купонясвали още две митове на " Реал " Икер Касияс и Алваро Арбелоа. Тримата оглавиха делегацията на " кралския клуб " за визитата на Експо 2020 в Дубай. Към тях по време на другите прояви се включваха и други някогашни играчи на " белия балет " като Фернандо Йеро и Мичел Салгадо.

 Легендите на

Легендите на " Реал " на купона

В тяхна чест беше дадена и специфична галавечеря, след която бе частното празненство, където се забавляваха в компанията на Спасовска. С нея на купона бяха и няколко нейни приятелки.

Карлош е следващата огромна футболна звезда, която падна в плен на сексапила на Драгана. Само преди няколко месеца българката купонясва в компанията на капитана на " Барселона " Жерар Пике. Луд по нея е и различен състезател, минал през каталунския гранд - носителят на " Златната топка " за 2005 година Роналдиньо. Имаше даже клюки, че двамата са имали връзка. Причина за това е текстът, който българката написа под общата им фотография. Той гласеше " Моята обич Роналдиньо ".

" С него сме просто другари ", безапелационна бе сексапилната кокона пред " България Днес ". Малко по-късно по нея си падна и звездата на " Манчестър Юнайтед " Пол Погба. " С Пол бяхме на бар - описа тогава Драгана. - Там беше и целият тим на " Манчестър Юнайтед ". Те бяха за една седмица в Дубай. " Съотборникът на Пике в " Барса " Усман Дембеле също не остана апатичен към сексапилната българка.

" Питайте го него по какъв начин се срещнахме. Шегувам се. Бяхме на едно сепаре в клуба и по-късно всички дружно на афтърпарти ", показа тя. Сега в листата влезе и Карлош.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР