Поредна вечер на пътни блокади и недоволство. Демонстрации има на

...
Поредна вечер на пътни блокади и недоволство. Демонстрации има на
Коментари Харесай

Поредна вечер на пътни блокади и недоволство

Поредна вечер на пътни блокади и неодобрение. Демонстрации има на няколко места в страната. За пети следващ ден перничани стопираха придвижването по Автомагистрала „ Люлин” и пътен възел „ Даскалово”.

Недоволните обявиха, че са непреклонни и ще останат на улицата, до момента в който държавното управление не подаде оставка.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Г-н министър председател, докога ще продължаваме по този начин? Докога ще увеличавате таксите, налозите, докога държавното управление ще се крие зад маски. Минахме през толкоз преходи и революции, на кого да имаме вяра? Махнаха ветото на президента, всички казвате, че ние сме събрани от политически партии – нищо сходно. Ние сме гласът на народа”, разяснява Аделина.

След като през вчерашния ден в Перник смъкнаха блокадите, протестиращите обсадиха постройката на Общината. По думите на стачкуващите, там полицията са свалили техните каски – в символ на взаимност с протестиращите. От Министерство на вътрешните работи отхвърлиха формален коментар, само че обясниха, че това е постоянно употребена техника за събаряне на напрежението и апел за диалогичност с протестиращите.

Снимка: btvnovinite.bg

Днес във Варна митингът е по-малоброен, след през вчерашния ден протестиращите сложиха връх – изминаха с шествие 10 километра, с цел да блокират Автомагистрала „ Хемус”. Към момента няма затворени улици булеварди в морската столица.

Протестиращите обявиха, че не са удовлетворени от чутото в думите на премиера Борисов и че демонстрациите им ще продължат.

Недоволство има и пред Общината в Бургас . Протестиращите обявиха, че не са политически обвързани или платени и не желаят оставка, а работещо държавно управление.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Искам да опровергая нашия прелестен министър-председател, няма никакво повишаване на приходите. Откакто аз работя, работя за 500-600 лева заплата, готвач съм, не съм продавач- консултант”, сподели един от стачкуващите.

15 автомобила от Горна Оряховица , със флагове и клаксони оповестиха митинга си, преминавайки през Велико Търново . Недоволните се събраха на основното кръгово кръстовище в регионалния град, където оповестиха настояванията си.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Абсолютно го чухме, само че ще стане като всеки различен път. За момента ще понижат, да успокоят тълпата. После лека-полека ще усилят всичко. Не желаеме такова ръководство. Искаме промяна на управлението”, съобщи Росен Ангелов.

Продължават митингите и в Добрич. Недоволството довечера ще е пред постройката на Общината.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР