Поредна словесна медийна престрелка се разрази между Тони Димитрова и

...
Поредна словесна медийна престрелка се разрази между Тони Димитрова и
Коментари Харесай

Тони Димитрова в лют скандал с бившия

 Поредна словесна медийна престрелка се развихри сред Тони Димитрова и нейния някогашен любим Иван Ченов. Този път певицата първа откри фронта и захапа мъжа, с който живя на фамилни начала в продължение на три години.

" Имам единствено един неуспех. Няма да му загатна името. 3-годишен неуспех. Ако имах гумичка, щях да го изтрия “, споделя по адрес на китариста Ченов бургазлийката. Тя загатна, че, до момента в който са били дружно, той ѝ е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала категорично, а до момента в който се е възползвал от доверието ѝ и я е мамел.

" Беше от доверчивост и нелепост. Вече не бих се втурнала по този начин безпаметно в каквото и да е “, безапелационна е Тони, която е затворила сърцето си за мъже. След горчивия опит от връзката ѝ с по-младия от нея Ченов, тя почнала да бъде прекомерно мнителна. Гласовитата изпълнителка споделя, че не се доверявала на никого от мъжки пол и се съмнявала във всеки комплимент, който ѝ отправяли.

До момента Иван към момента не е дал отговор на офанзивите, само че откогато двамата са прекратили любовните си връзки, през няколко месеца се захапват или посредством изявленията в тв ефира, или в обществените мрежи, написа " Ретро ". Последно Ченов изригна във фейсбук профила си, написвайки следното:

" Чета през днешния ден следващата публикация, в която уважаемата Тони Димитрова се срамувала от мен. Някои ще кажат " за какво четеш и се занимаваш с тези нелепости “, други нищо няма да кажат… Но въпросът ми е " Не би трябвало ли аз да се срамя въпреки всичко? “… На всички съм го виждал в очите, само че кой може да го каже “.

После хапливият му коментар мистериозно изчезна, а единствено след няколко месеца той се опита още веднъж да завоюва сърцето на Димитрова, потвърждавайки, че двамата са заровили томахавките и са в положителни връзки. И тогава певицата опроверга погрешния слух и назова музиканта, с който дели постелята си цели 3 години, измамник.

Преди любовното отчаяние с младока изпълнителката на " Ах, морето “ има още едно крушение – брака с бащата на щерка ѝ Магдалена. Двамата дълги години се ругаха, а Тони го обвиняваше, че не се грижи задоволително за тяхната обща наследница. Към днешна дата Маги е към този момент огромна и учи криминалистика. Има си сериозен другар и като нищо скоро естрадната звезда може да влезе в тима на ВИП бабите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР