Поредна жестокост над животно. Кадри на куче, влачено от кола

...
Поредна жестокост над животно. Кадри на куче, влачено от кола
Коментари Харесай

Ужасяващо! Влачиха куче с кола в Монтана

Поредна свирепост над животно. Кадри на куче, влачено от кола по улиците на Монтана, провокира взрив в обществените мрежи. Случаят възмути десетки поданици на града. Кучето било вързано за теглича на червен автомобил и влачено из целия град.
Вследствие на хилядите възмутени хора от обществените мрежи, криминалисти от районно управление-Монтана са подхванали незабавни дейности по случая. На 27 март служителите на реда разкрили животното мъртво в гараж в Монтана. Кучето се намирало в безжизнено положение до предната лява гума на лек автомобил "Фолксваген Джета " с монтанска регистрация.
Автомобилът и гаражът са благосъстоятелност на 76-годишен монтански гражданин. Той отхвърля да е влачил кучето съзнателно. „ Въобще не съм усетил нищо. Това е куче, какво ще го усетиш. Няма да тропа, няма, няма да вика “, описа Дончо Томов, представен от Нова телевизия.
Дончо бил на вилата си в покрайнините на Монтана. Разказва, че минал няколко километра преди да разбере, че има закачено животно на автомобила му.
„ По мен свиркаха на светофарите като спирах. Един човек с джип ме гони и ми сочи нещо, само че аз не го разбирам, какво ми споделя. Гледам светлините съм си пуснал, всичко ми е обикновено “, сподели още Томов. Твърди, че чак, когато паркирал в гаража си се натъкнал на гледката. „ Това е било умряло куче, не е било живо “, добави Дончо.
На място е изработен оглед от дежурна полицейска група на локалното районно ръководство, ветеринарни лекари и представители на организацията по храните в Монтана.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР