Пореден случай на злоупотреба с авторитета на публични фигури. Името

...
Пореден случай на злоупотреба с авторитета на публични фигури. Името
Коментари Харесай

Сезираха ГДБОП: Името на проф. Иво Петров бе използвано във фалшива реклама на медикаменти

Пореден случай на корист с престижа на обществени фигури. Името на проф. Иво Петров бе употребявано във подправена реклама на лекарства. Според информацията в нея - въпросните лекарствени таблетки лекуват всичко, съобщи Нова.

Първо не знаем какво има вътре в хапчетата. Това значи, че може даже да е рисково. Съставките не са известни заради една доста елементарна причина – тези средства не са регистрирани. Нямат производител. И за жалост, акцента не е толкоз в спекулирането на моето име и тези на сътрудниците, а в това че се търгува с вярата на хората за здраве. Търгува се с доверието на хората. Това заяви  в ефира на Нова телевизия проф. Иво Петров, народен съветник по инвазивна кардиология.

„ Преди да се купуват такива средства би трябвало да се ревизира. Най-добре е хората, които са обект на такова облъчване и подправени вести е добре да питат своя доктор, своя кардиолог дали да го купят. За страдание в действителност се спекулира с имената на сътрудници ”, уточни професора.

Той описа, че неведнъж е подавал сигнали към прокуратурата, ГДБОП, Министерство на здравеопазването. „ Принципно имаме поддръжка от тези институции, само че действително видяно нищо не се случва ”, добави Петров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР