Пореден протест заради карантинните ограничения поради пандемията от коронавируса SARS-CoV-2

...
Пореден протест заради карантинните ограничения поради пандемията от коронавируса SARS-CoV-2
Коментари Харесай

Бой с полицията на протест срещу мерките за коронавируса в Лондон

Пореден митинг поради карантинните ограничавания заради пандемията от ковид SARS-CoV-2 в Лондон докара до конфликти с полицията, оповестява БГНЕС, базирайки се на BBC.

Thousands protest against lockdown in London
— Independent.ie (@Independent_ie)
Служителите на реда използваха палки, с цел да открият надзор върху тълпата, откакто стачкуващите започнаха да хвърлят против тях бутилки и вода. Ранени са най-малко трима протестиращи и четирима служители на реда.
Съобщава се, че полицията е спряла митинга, тъй като участниците в него не са спазвали разпоредбите за обществено разграничаване, за което ще им бъдат наложени санкции.
 Коронавирус пламна в още една касапница с българи Коронавирус " пламна " в още една касапница с българи
Ново огнище на Covid-19 в кланици в Германия се появи в предприятето Elfrich в град Емсдетен. При рутинна инспекция са открити 26 заразе...
В центъра на Лондон се събраха хиляди жители, с цел да стачкуват против най-новите държавни правила. Отбелязва се, че единствено дребна част от тях са били с маски.
Във Англия митингите не са неразрешени, само че е в действие условието за съблюдаване на обществена отдалеченост. Освен това уредниците имат уговорката да показват оценка на риска.
Действащите в страната правила лимитират събиранията на закрито и навън до шест души, като се позволяват някои изключения.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР