Пореден приказен спектакъл предстои тази седмица в Националното училище за

...
Пореден приказен спектакъл предстои тази седмица в Националното училище за
Коментари Харесай

Пореден приказен спектакъл в Музикалното

Пореден баснословен театър следва тази седмица в Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство «проф.Панчо Владигеров», който се реализира в границите на план «Артистини».

В него  присъединяване ще вземат най-малките актьори на учебното заведение – децата  от 1 до 4 клас. В това  вълшебно  време на годината надарените музиканти, артисти, балетисти  и актьори ще  подарят  на феновете една музикална " Бяла приказка ".

Децата ще бъдат тези, които ще я основат и ще напомнят магията  на Коледа на всички, които към момента имат вяра и на тези, които са не запомнили за нея. Всеки ще може да открие тази магия в  красота на коледните песни, в откровените думи за благослов, в детската религия за чудеса и сбъднати очаквания.

За да се случи коледното чудо ще се погрижат децата от класовете по пиано с преподаватели Яна Райчева, Пенка Нейчева, Ирина Калпаклиева, Георги Спасов, Биляна Кинчева  и Албена Каварджикова, както и възпитаници от класа по акордеон с учител Елена Величкова. В празничната " Бяла приказка " присъединяване ще вземе  детски хор с началник Галя Русева и балетните класове с учител Недко Георгиев.

" Бяла приказка ", четвъртък, 13 декември от 18 часа, Концертна зала на НУМСИ " проф.Панчо Владигеров ", начало 18 часа, вход свободен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР