Пореден обрат ще промени хода на Survivor, най-вълнуващото приключенско риалити

...
Пореден обрат ще промени хода на Survivor, най-вълнуващото приключенско риалити
Коментари Харесай

Четирима нови участници влизат в Сървайвър, ето кои са те

Пореден поврат ще промени хода на Survivor, най-вълнуващото приключенско риалити в ефира на bTV.

Довечера, тъкмо в 20 часа, четирима нови участници влизат в предаването, с цел да се борят за купата „ Последният оживял “ и да разбъркат картите в рисковата игра, в която пристрастеностите стават все по-напечени, а тактиките - все по-сложни. Това са артистът Кирил Хаджиев-Тино, треньорката по джудо и самбо Александра Накова, финансовият представител Данаил Стоянов и състезателката по кану-каяк и някогашна лекоатлетка Станилия Стаменова.

До този миг четиримата смели отшелници живяха на трети, скришен остров в Доминикана. Сега те ще се причислят към останалите участници в приключението, с цел да се преборят за своето място в играта.

„ Дали това ще докара до нови съюзи или разделения, следва да разберем “, изясни водещият Ваня Джаферович. Тепърва ще стане ясно и по какъв начин племената „ Известни “ и „ Войни “ ще посрещнат настоящите попълнения, които се отличават с изключителни качества.

Спортистката Станилия има редица трофеи в категорията „ 200 м. самостоятелно кану “ от разнообразни шампионати и надпревари, и присъединяване на Олимпийските игри в Токио. В седмия сезон на Survivor тя желае да потвърди на себе си, че умее да оцелява. Отсега се вижда като победител. Треньорката по джудо и самбо Александра също има редица медали от държавни, европейски и международни шампионати. Гордее се със своя спортен темперамент и мощно изразено възприятие за правдивост.

Певецът Тино, който нашумя след присъединяване си в „ Гласът на България “, също е квалифициран за идните тествания. Освен с изкуство, интензивно се занимава и със спорт. Обича къмпингуването, дивите плажове и гмуркането. Държи на спортсменството, а в предаването възнамерява да се коалира с достойните, съгласно него, участници. Финансовият представител Данаил Стоянов пък дефинира себе си като рисков и мощно адаптивен състезател, за който страхът е движеща мощ.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР