Пореден ден с валежи очаква Пловдив днес. Превалявания се очакват

...
Пореден ден с валежи очаква Пловдив днес. Превалявания се очакват
Коментари Харесай

Пореден ден с валежи в Пловдив, температурите - до 23 градуса

Пореден ден с превалявания чака Пловдив през днешния ден. Превалявания се чакат още преди обяд, а като съгласно синоптиците ще продължат до края на деня. Минималните температури ще бъдат 14-15 градуса, а оптималните 22-23 градуса.
Прочетете още
На много места в страната също ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Има условия и за градушки. Почти без превалявания ще бъде в западните и централните региони на Дунавската низина. Ще духа слаб вятър от изтоксевероизток. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София - към 22°. През нощта против сряда явленията ще затихнат, а облачността ще се раздра, над доста региони и ще намалее. Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от междинното за междинното за месеца. През деня ще се задържи съвсем без смяна.

В планините облачността ще бъде най-вече забележителна. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, на повече места към и след обяд. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 8°.

Над Черноморието облачността ще бъде най-вече забележителна, купеста и купесто-дъждовна и на доста места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 21°-23°. Температурата на морската вода е 17°-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР