Пореден аудиозапис, в който се чува глас, подобен на този

...
Пореден аудиозапис, в който се чува глас, подобен на този
Коментари Харесай

В нов запис с гласа на Борисов се коментират Нинова и Радев


Пореден аудиозапис, в който се чува глас, сходен на този на Бойко Борисов, изтече в общественото пространство. Както и предходния път, файловете бяха изпратени анонимно до медиите през уеб страницата Guerrillamail.com. За единия се твърди, че е запис на диалог с някогашния началник на " Лукойл " Валентин Златев. В записа " Борисов " го назовава " Валентин Василич ". Презимето на Златев е " Василев ".

Не е ясно до каква степен е достоверен записът, само че в него Борисов разисква събития, случили се в действителност. Става дума за среща на 5 февруари сред българския министър председател, ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен и ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел в Брюксел. Гласът от записа споделя на събеседника си, че отива в Брюксел да вечеря с фон дер Лайен, а на идващия ден ще закусва с Мишел.

Основното в диалога обаче е едно недоволство на премиера към „ Валентин Василич. Той декларира, че " Корнела и Радев " " на всички места разказвали, че Василич им е главният тил и това не му било прелестно: " Тея двамата, Корнела и Радев, са огромни сладури. И тъй като на всички места приказват, че ти си им главният тил, никак не е прелестно ", се чува гласът от записа. И продължава: " Друго приказват, Валентин Василич, но, в случай че искаш на следващия ден вечер, като си тука, мини да ме видиш ". На въпрос въпреки това се чува отговора: " Когато ти е кеф.Мисля, че сред редовете ме разбра. Особено за едната, изключително за едната ".

" Дет се вика, при мен към момента е най-сигурно ", споделя в края на диалога гласът от записа.

Следващият диалог визира времето, когато президентът Румен Радев разгласи, че смъква доверието си към държавното управление на Борисов. По това време у нас има бизнес конгрес с японско присъединяване и в диалога се разисква точно реакцията на министрите към думите на Радев по този начин, че вложителите да не се притеснят от абсурда.

" Що не отидеш в Народното събрание? Там потеглиха ли си? Я, виж Севда! Ако би трябвало, ги свикай да им кажеш нещо за тоя бизнес конгрес и ти го изговори ", споделя гласът.

На същата, 5 февруари, в София е извършен конгрес с японския бизнес, на който участва президентът Румен Радев. Ден по-рано президентът е оповестил, че смъква доверието си от кабинета. Сред посочените от него аргументи е водната рецесия в Перник, за чието решение Борисов уточни икономическият министър Емил Караниколов. Той се появява на бизнес форума макар напрежението сред президент и държавно управление.

" От тебе би трябвало да прозвучи, че макар вчерашния му звук и нелепости, аз още веднъж съм бил държавнически и съм те пратил, с цел да не се усети в вложителите, в японския бизнес и хората каквото и да било. Отново съм бил по-мъдрият ", е съветът на гласа от записа.

" Намери бързо мотив. Ако в Народното събрание има...Трябва да му се подиграваме, да наподобява комичен, щото през вчерашния ден от яростта си изговори всичките тея работи. И ти можеш да си го използваш това. Ако не го направиш в Народното събрание, нещо да отидеш, щото Влади и Менда мисля, че са там и Валери. Я ги виж и ми чукни единствено да ми кажеш ", подрежда още записаният мъж.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР