Поражението на Сакраменто Кингс у дома със 113:118 от шампиона

...
Поражението на Сакраменто Кингс у дома със 113:118 от шампиона
Коментари Харесай

Фен към треньор в НБА: Ти си идиот!

Поражението на Сакраменто Кингс вкъщи със 113:118 от първенеца Торонто Раптърс нанесе тежък удар по очакванията на “Кралете” да се доберат до заветното осмо място в Западната конференция, даващо право на присъединяване в плейофите на НБА. Кингс не са взели участие в плейофите от 2006 година, само че този сезон имаха съществени упоритости да пресечен дългата отрицателна серия. Сезонът обаче не се разви по метода, по който калифорнийци се надяваха, а нощес почитателите на отбора трябваше да се примирят с нова мъчителна загуба.
 Машината за тройки Бъди Хийлд счупи връх на Деймиън Лилард В последните секунди нервите на един от последователите на Сакраменто не устояха и той назова старши треньора на Кингс Люк Уолтън: " глупак ". Причината за тази реакция бе решението на Уолтън да остави на пейката една от звездите на отбора - бахамския топстрелец Бъди Хийлд, в основен миг в самия край, когато “Кралете” изоставаха в резултата със 113:116 и се нуждаеха от тройка. Миналия месец Хийлд завоюва състезанието за пукотевица от тройката в тазгодишното издание на All Star уикенда в НБА, който се организира в Чикаго.
“Luke you’re an idiot. You have the three-point champion. Play him. Where is Buddy?”

This Kings fan was livid after Luke Walton left Buddy Hield on the bench late in the game. pic.twitter.com/zt8PaxFU1x
— Bleacher Report (@BleacherReport) March 9, 2020 “Люк, ти си глупак! Имаш първенеца на тройките. Пусни го в игра! Къде е Бъди?”, провикна се почитател, изразявайки недвусмислено какво мисли за решението на 39-годишния експерт да не заложи на един от най-хубавите тройкаджии в НБА в миг, когато отсъствието на Бъди Хийлд на игрището изглеждаше нелогично.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР