Поради установени нередности две автошколи във Враца спират работа. Към

...
Поради установени нередности две автошколи във Враца спират работа. Към
Коментари Харесай

2 неизрядни автошколи запечатаха полицаите във Враца

Поради открити нередности две автошколи във Враца стопират работа. Към момента двете автошколи са запечатани от полицията. Това резонно слага въпроса дали записаните за бъдещи водачи са минали през теоретична подготовка. При инспекциите си в двата пункта в дните и часовете, оповестени за образование, проверяващите не са открили да се води такава подготовка, липсвали и курсистите.
Проверена и конфискувана е водената в центровете за образование на водачи документи. Ще бъдат тествани и финансовите приходи и методът на тяхното отчитане пред Национална агенция за приходите. Съставени са актове и са издадени заповеди за насилствена административна мярка.
Проверките са били планувани и извършени по концепция на управлението на ОД на МВР-Враца, като органите на реда разкрили тези нередности след инспекции на всички автошколи на територията на региона.
В тях са взели участие чиновници на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “, представители на Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “-София и НАП-Велико Търново. Извършените инспекции във Врачанска област имат за цел да открият качеството на образованието в школите за водачи. Една от аргументите за тях е, че са зачестили произшествия с потърпевши и жертви в района.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР