Поради това, че пазарът на Nexo е изцяло извън България,

...
Поради това, че пазарът на Nexo е изцяло извън България,
Коментари Харесай

Антони Тренчев за Nexo: PR акция по изпирането на имиджа на Прокуратурата и на главния прокурор

" Поради това, че пазарът на Nexo е напълно отвън България, едвам преди три дни се завърнах в нашата реалност, като дадох първите си изявленията на български от съвсем 6 години насам ", съобщи Антони Тренчев, някогашен политик от " Да, България " и съосновател на Nexo.

" Тази противозаконна и срамна за българската държавност акция целеше да се подреди съвършената стихия, като се реализиран няколко цели:

Политически - опрощение третият мандат да не отиде в партия, която може да го осъществя в интерес на евроатлантическата ориентировка на България. Традиционно предизборно бе нанесен директен удар по " Продължаваме промяната " и " Демократична България " - партиите отвън статуквото.

Друга ясна цел бе и заплашване на всеки самостоятелен бизнес, в тази ситуация мощно проспериращия IT бранш, тъй че нито секторът, нито работещите в него персонално да поддържат под никаква форма партиите отвън статуквото ", изясни Тренчев своята позиция към проблема с Nexo.

" Цялото трябваше да бъде и PR акция по изпирането на имиджа на прокуратурата и на основния прокурор, който от години отхвърля да изясни за едни чували с пари в брой от парите за Автомагистрала " Хемус ", изтеглени от лицензирани български банки и изнесени зад граница, нито за едни кюлчета, пачки по 500-еврови банкноти и къща в Барселона ", напомни някогашният народен представител изказванията по отношение на имотното положение на някогашния министър председател Борисов.

" Когато личната ти незначителност те изолира от международните процеси и се изживяваш като " инструмент в ръцете на Господ ", замисленото като PR акция бързо се трансформира в призрачен сън ", сподели Тренчев.

" От 12 януари всяко следващо изявление на българските органи е внезапна промяна на разказа и в остро несъгласие с предходните им изказвания. Първоначално на феновете на спектакъла се изясни, че всичко е по искане на Съединени американски щати, само че след споразуменията ни с всички федерални и щатски органи се промени в това, че българското обвиняване щяло да дава данни на Съединени американски щати. И по този начин до кулминационната точка на безумието на 24 януари, когато основният прокурор безусловно се скри от Народното събрание и наложилото се самопризнание на самия началник на ДАНС, че разиграващият се фарс е напълно българска акция сякаш поради инвестицията ни в новата ни бизнес постройка в София. В един световен свят, където на практика няма нищо скрито-покрито, като се изключи че деонтологично е неприемливо, е и доста рисково да спекулираш с имената на непознати страни, служби и институции. Видяхте, че Иван Гешев се опита да продължи, като извади новината за наличието си на едно събитие в Съединени американски щати, което докара до незабавното и невиждано разграничение на американската страна от въпросното частно визитата на господин Гешев ", сподели още Антони Тренчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР