Поради технически затруднения е-винетки не могат да бъдат купени чрез

...
Поради технически затруднения е-винетки не могат да бъдат купени чрез
Коментари Харесай

Проблем при закупуването на е-винетки

Поради механически усложнения е-винетки не могат да бъдат купени посредством Националния снабдител на услуги, с който Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) има подписан контракт за разпространяване.

В момента електронни стикери могат да се закупят единствено от уеб страницата www.bgtoll.bg, мобилното приложение, терминалите за самотаксуване и на касите в Областните пътни ръководства на АПИ

Работи се за оптимално бързо премахване на казуса, твърдят от Националното ТОЛ ръководство.

Припомняме, от 1 януари трябваше да тръгне системата за продажба на електронни винетки за тази година под шапката на новосъздаденото преди шест месеца ТОЛ ръководство.

Още в първия работен ден обаче се оказа, че в цялата страна няма никаква подготвеност за продажба на е-стикери. Системата не работеше, а на граничните пунктове даже нямаше инсталирани терминали.

Премиерът Борисов даде период до 15 дни всички проблеми да бъдат решени, макар че още на 3 януари беше обяснено, че терминали на всички гранични пунктове ще има едвам в края на месеца.

Скандалът коства 4 уволнения в АПИ.

Първо бяха подадени три оставки в Пътната организация.
Впоследствие Бойко Борисов изиска и получи оставката и на ръководителя на Агенция " Пътна инфраструктура " Светослав Глосов. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР