Поради огромния интерес към концерта на легендарните DEEP PURPLE организаторите

...
Поради огромния интерес към концерта на легендарните DEEP PURPLE организаторите
Коментари Харесай

Хардрок група Caliberty ще подгрява Deep Purple

Поради големия интерес към концерта на именитите DEEP PURPLE уредниците пускат в продажба билети за втори балкон в зала " Арена Армеец ".

 

Събитието ще се организира тази неделя, 29 май. За да могат повече почитатели на великата рок тайфа да се насладят на музиката им, уредниците взеха решение да пуснат в допълнение седящи места. Билетите са в продажба в мрежата на Ивентим в цялата страна до привършване на количествата. Концертът ще стартира тъкмо в 20:00 часа, когато на сцената ще се качи подгряващата тайфа Caliberty.

 

Групата е определена персонално от Deep Purple измежду голям брой други банди. Сформирани през 2019-а, Caliberty основават музика в типичен хард и хеви рок жанр с леки гръндж въздействия от 90-те години на 20-и век. Членовете на групата са Джейми Рашед (вокал), Алекс Валериев (китари), Антон Tonzy Пиперов (бас китара), Alex Van Lazarov (барабани).

 

В момента бандата възнамерява турне, на което да показа дебютния си албум с напълно авторска музика. Преди това обаче ще осъществен една своя фантазия, а точно да свирят на една сцена с именитите Deep Purple. " За нас е чест и голяма привилегия, че получихме опцията да подгряваме една от най-хубавите банди в историята на музиката. Нямаме самообладание да се срещнем с DEEP PURPLE и с публиката, сигурни сме, че шоуто ще е незабравимо ”, споделя група Caliberty.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР