Поради липсата на кворум председателят на парламента Росен Желязков прекрати

...
Поради липсата на кворум председателят на парламента Росен Желязков прекрати
Коментари Харесай

Пропадна заседанието на Народното събрание

Поради неналичието на кворум ръководителят на Народното събрание Росен Желязков приключи днешното съвещание. След 15 минутна отмора бе изработен втори опит за регистрация, при която в зала бяха 68 народни представители.

„ Най-важната тематика е, че ръководещото болшинство сподели своята отпадналост. Не могат да ръководят страната – могат да режат глави на монументи “, разяснява ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Той влезе в постройката на Областната администрация, стигна се до пререкания със чиновник

„ В понеделник ще бъда тук, откакто мине банкетът на Движение за права и свободи. Подозирам, че ПП-ДБ са в ролята на мажоретки на банкета на Пеевски “, сподели още той.

При първата регистрация в зала бяха 65 народни представители, главно от парламентарните групи на " ИТН ", " Българска социалистическа партия за България " и " Възраждане ".

Фигурите от МОЧА ще бъдат възобновени и сложени на място в София, сподели съпредседателят на Политическа партия

„ Миналият ден ви споделих, че в петък няма да има съвещание, защото има коледно празненство на Движение за права и свободи. Колегите в действителност са имало коледно празненство. На масата са участвали ГЕРБ, ПП-ДБ. Забавлявали са се много съществено и не съумяха да станат в точния момент на днешното съвещание “, добави Станислав Балабанов от „ ИТН “.

„ Лъсна лицемерието на ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи. Бюджетът и обществените заплащания не съм им приоритет. Банкетът победи бюджета “, уточни водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Много ясно бяха изразени закани, че след Украйна може да има и други страни и това ясно би трябвало да го помним “, съобщи министър председателят

Коментар пристигна и от ПП-ДБ:

„ Отиваме на комисия за приемането в Шенген. Разбрахме, че отново бяха подготвили циркове тази заран от „ Възраждане “ и по тази причина взехме решение да създадем изключително съвещание в понеделник и вторник. Тяхното изискване беше, че в случай че желаеме да се работи, би трябвало да се спре премахването на Паметника на Съветската войска. Надяваме се до понеделник да спрат политическите фанфари “, сподели съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР