Поради енергийната криза цените на полетите са по-високи от всякога,

...
Поради енергийната криза цените на полетите са по-високи от всякога,
Коментари Харесай

Как да пътувате само с ръчен багаж

Поради енергийната рецесия цените на полетите са по-високи от всеки път, тъй че всички търсим способи да понижим разноските, като в същото време се възползваме от извоюваното време, което дава самолетния превоз. Така че, откакто не може да се направи нищо, с цел да измененията цената на самолетния билет, можете да намалите спомагателните разноски, като да вземем за пример багаж.

Опцията е да пътувате с ръчен багаж. Освен че не се таксува, с него избягвате опашките за стартирането на багаж, като се регистрирате онлайн и минавате напряко към защитата. Не чакате и за приемане на багаж. Освен това, в случай че полетът ви бъде анулиран, в случай че сте единствено с ръчен багаж, за самолетната компания е доста по-лесно да ви трансферира напряко на различен полет, защото не е належащо първо да открие багажа ви в системата на летището.

Има два основни фактора, които би трябвало да имате поради, когато би трябвало да решите какъв вид чанта да вземете. Първо, с каква самолетна компания пътувате....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР