Популярното корейско издание ETNews съобщи, че през 2019 година Samsung

...
Популярното корейско издание ETNews съобщи, че през 2019 година Samsung
Коментари Харесай

ETNews: Ще има три версии на Galaxy S10: с единична, с двойна и с тройна камера

Популярното корейско издание ETNews заяви, че през 2019 година Samsung ще зарадва своите почитатели с три нови флагмански смарт телефона от серия S. Телефоните ще се разграничават по размера на екрана, габаритите и броя камери.
Според тази информация, експертите на Samsung тестват три разнообразни модела Galaxy S10. Първият има 5,8-инчов екран и единична двойна камера на задния панел . Вторият модел има същия екран, само че закривен в профил, както и и двойна съществена камера . Третият вид разполага с 6,2-инчов екран и тройна камера на гърба . Камерата на третия модел ще се състои от главен датчик с оптика с променлива апертура, спомагателен датчик с телеобектив и още един фотосензор с широкоъгълна оптика. Хардуерът и на трите мобилни устройства няма да има основни разлики. Дизайнът също ще бъде съвсем идентичен.

Според предходни данни, юбилейният S10 ще има вграден в екрана скенер за пръстови отпечатъци. Очаква се и 3D система за оптично различаване на лицето.

Презентацията ма Samsung Galaxy S10 се чака да се състои при започване на 2019 година, след излизането на иновационния сгъваем смарт телефон на компанията. Вероятно по време на CES 2019 – от 8 до 11 януари.

Да не забравяме, че показаната дотук информация е неофициална.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР