Популярността на корейската поп култура бележи невиждани мащаби по цял

...
Популярността на корейската поп култура бележи невиждани мащаби по цял
Коментари Харесай

Ново лице във втори сезон на Squid Game

Популярността на корейската поп просвета бележи невиждани мащаби по целия свят. Най-ясно тя се вижда зад рекордните продажби и слушания на К-поп звезди като и BTS, само че няма по какъв начин да подмине и киното.
 Squid Game, номинациите за премия Емми и следващ връх за корейския сериал на Netflix
Пореден връх за Squid Game

Корейският сериал няма по какъв начин да е по-успешен

И, в случай че има сериал, който да е олицетворение на този стремглав триумф, то това е. Той съумя безусловно да превърти играта на Netflix, да се снабди с шест награди Еми и да превърни актьорите си в звезди.

По втори сезон към този момент се работи, а съгласно информацията в няколко южнокорейски медии, е явен изпълнителят на основната роля в него. И това е Им Сиван, член на К-поп бандата ZE:A. 34-годишният артист към този момент е взел участие в няколко кино лентата като The Attorney, Misaeng: Incomplete Life и Unlocked на Netflix.

Каква тъкмо би била ролята му в продължението на Squid Game не се показва от Korea Joongang Daily, само че е евентуално героят му работи дружно с този на Ли Джунг-дже, по-познат като Ги Хюн. Коментарът на Netflix Korea е, че за момента не могат да потвърдят нищо по отношение на актьорския състав.

Втори сезон на Squid Game се снима сега с бюджет, който възлиза на над 100 милиарда корейски вона или към 72 милиона евро. Премиерата евентуално ще е идната есен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР