Популярният уеб-портал GSMArena съобщи, че за тази година Samsung възнамерява

...
Популярният уеб-портал GSMArena съобщи, че за тази година Samsung възнамерява
Коментари Харесай

Samsung възнамерява за една година да продаде 43 милиона Galaxy S9 и S9+

Популярният уеб-портал GSMArena заяви, че за тази година Samsung има намерение да продаде 43 милиона екземпляра на Galaxy S9 и S9+.
Това количество е с два милиона броя повече от предходното потомство, само че с пет милиона броя по-малко от продажбите на Galaxy S7 през 2016 година.

Пазарните аналитици предсказваха сходни цифри. Така да вземем за пример, аналитичната компания Counterpoint Research допусна, че за една година ще бъдат продадени от 40 до 43 милиона Galaxy S9.

Предварителните продажби на Galaxy S9 протекоха по-хладно спрямо миналогодишния модел. За първия ден от началото на предварителните продажби бяха поръчани 260 хиляди Galaxy S8, до момента в който при S9 предварителните поръчки стопираха на 180 хиляди. Това се изяснява с обстоятелството, че Galaxy S8 се възприема като доста по-революционен в съпоставяне със S7, в сравнение с се възприе S9 след S8.

Флагманският смарт телефон на Samsung се базира на 8-ядрения процесор Exynos 9810 (Snapdragon 845 за моделите за Съединени американски щати и Китай) и разполага с 4 GB оперативна памет (6 GB RAM в S9+) и до 256 GB флаш-диск. Налични са мощни стерео високоговорители, настроени от AKG, впечатляващо аудио от Dolby Atmos и присъщия за Samsung смарт телефоните Инфинити екран.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР