Популярният уеб-портал AnTuTu публикува своя рейтинг на най-мощните в света

...
Популярният уеб-портал AnTuTu публикува своя рейтинг на най-мощните в света
Коментари Харесай

AnTuTu представи Топ-10 на най-мощните Android смартфони за месец април

Популярният уеб-портал AnTuTu разгласява своя рейтинг на най-мощните в света смарт телефони, работещи под ръководството на операционната система Android.
Уеб порталът Gagadget наподобява е първият, който разгласява англоезичната ранглиста на AnTuTu за най-мощните Android смарт телефони за месец април тази година.

На първо място в месечния рейтинг на AnTuTu е класиран геймърският смарт телефон Xiaomi Black Shark , показал 272 388 точки. На второ място се намира Samsung Galaxy S9+ със своите 263 678 точки. Третото място е за Samsung Galaxy S9 .



На четвърто място в новата ранглиста е Xiaomi Mi MIX 2S. Първата петица завършва с мобилния телефон Nubia Red Magic. Това също е геймърски смарт телефон, само че се базира на процесора Snapdragon 835, а не на новия Snapdragon 845.

На шесто позиция се намира Huawei Mate 10 Pro, а на седмо място е Huawei Mate 10. Осмият ред на априлската ранглиста е за OnePlus 5T. Новият Top-10 завършва с модела OnePlus 5, посочил в синтетичните проби 209 633 точки.

Да напомним, че AnTuTu прибавя в своя рейтинг единствено смарт телефоните, които към този момент се продават. Всеки от изброените 10 телефона е тестван над 500 пъти, с цел да бъдат обезпечени оптимално справедливи данни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР