Популярният портал PhoneArena съобщи, че финландската компания HMD Global разработва

...
Популярният портал PhoneArena съобщи, че финландската компания HMD Global разработва
Коментари Харесай

Nokia 9 ще има скенер за пръстови отпечатъци в екрана и изскачаща камера

Популярният портал PhoneArena заяви, че финландската компания HMD Global създава нов смарт телефон със скенер за пръстови отпечатъци в екрана. Очаква се новото мобилно устройство да бъде показано на събитието IFA 2018.
Кодовите имена на новия смарт телефон са A1P и A1 Plus . Като се има поради, че кодовото име на Nokia 8 Sirocco бе A1N, може да се каже, че това ще бъде Nokia 9.

Според тази информация, Nokia 9 ще се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 845 с осем процесорни ядра. Графичният ускорител е Adreno 630. Чипът разполага и с X20 LTE модем със скорост на продан на данните до 1,2 Gb/s. Известно е още, че новият смарт телефон ще има OLED екран на LG.



Интересно е, че съгласно PhoneArena, смарт телефонът Nokia 9 ще има изскачаща камера. Това значи, че устройството ще мине без разрез в горната част на екрана.

Другата забавна специфичност е, че скенерът за пръстови отпечатъци на Nokia 9 ще бъде вграден в екрана на екрана. И още, новият смарт телефон ще работи под ръководството на операционната система Android 9.0 P.

Очаква се смарт телефонът Nokia 9 на компанията HMD Global да бъде показан по време на огромното ревю IFA 2018, което чакаме през месец септември тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР