Популярният гласов асистент на Amazon и най-големият автомобилен производител в

...
Популярният гласов асистент на Amazon и най-големият автомобилен производител в
Коментари Харесай

General Motors ще интегрира Alexa на Amazon към своите автомобили през 2020 г.

Популярният гласов помощник на Amazon и най-големият авто производител в Америка ще си сътрудничат. General Motors разгласи проекта си за консолидиране на Alexa в милиони от своите транспортни средства през 2020 година Всяко транспортно средство Cadillac, GMC и Chevrolet или по-ново ще има право да добави тази технология, съобщи автопроизводителят.

General Motors е най-новата компания, която си партнира с софтуерния колос на Джеф Безос. Toyota, BMW, Ford и Audi също оповестиха неотдавна директна интеграция на Alexa към своите инфотейнмънт системи. С този термин се отбелязва стила на поднасяне на сериозна информация под формата на забавление. Инфотейнмънтът към момента е относително нова сфера за производителите на коли, а съгласно условията за шофиране правенето на още нещо, с изключение на гледането на пътя, може да бъде сериозен проблем за безвредното шофиране. Не всички автопроизводители, които се надпреварват да развият свои лични гласови асистенти в автомобила, съумяха да изпълнят стандартите, открити от Amazon.

Собствениците на коли на General Motors ще могат да получат актуализацията на Alexa посредством 4G LTE съгласуваност на автомобила си и интерфейс за актуализиране на приложението от 2020 година. General Motors ще употребява комплекта за разработка на програмен продукт на Amazon за достъп до общоприети умения на Alexa, както и за основаване на персонализирани умения в бъдеще. След като бъдат задействани, водачите могат да употребяват Alexa, с цел да получат навигационна информация, да пускат музика или подкасти или да правят телефонни позвънявания. Те също по този начин ще могат и да се свържат с устройството Echo в жилището си и да кажат на Alexa да включи лампите или да контролира температурата.

Според изследвания на General Motors клиентите желаят да употребяват същия авто гласов помощник, който употребяват и в дома си. Тази информация съответствува с изследване от предходната година, спонсорирано от Amazon, което сподели, че множеството притежатели на коли избират да имат една и съща марка гласова услуга в дома и транспортното средство.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР