Популярният актьор и мастит тв продуцент Любо Нейков отново прибягна

...
Популярният актьор и мастит тв продуцент Любо Нейков отново прибягна
Коментари Харесай

От екипа на Любо Нейков се фукат: Бием по рейтинг Слави!

 Популярният артист и мастит тв продуцент Любо Нейков още веднъж прибягна до изкусен през годините безотказен трик за привличане на рейтинг – нахлузи дамски облекла XXXL размер и се превъплати в неуместна женска роля в шоуто " Комиците и другари ".

Новият сезон на " Комиците " започва този понеделник от 22 часа вечерта в ефира на Би Ти Ви, заменяйки " Шоуто на Слави " в дните от понеделник до сряда, напомня лупа.бг. И този път 47-годишния Любо Нейков може да бъде забелязан вечерта на тв екрана, нагизден като жена, въпреки негови близки да твърдяха решително напълно до неотдавна, че известният комедиант към този момент не желае да разсмива тълпата в облиците на Ненка, кака Радка, Ани Салич...

" За страдание рейтингите демонстрират, че " Комиците " се гледат най-вече, когато има скеч, в който Любо Нейков показва женски облик. Той самият към този момент се срами от тези си функции, само че в същото време е окуражен да се потвърди като заслужен заместител на Слави Трифонов в националния ефир ", чистосърдечно признава чиновник в продуцентската компания на Любо Нейков и Евтим Милошев.

Засега от Би Ти Ви не са създали относителен разбор кое шоу се гледа повече – дали последните епизоди от " Шоуто на Слави ", предаване, завършило вечно на 31 юли, или пък новите издания на " Комици и другари ". От екипа на Любо Нейков обаче се фукат из коридорите на първата частна телевизия: " Бием по рейтинг Слави! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР