Популярната бизнесдама Ваня Червенкова, която има младо гадже, е претърпяла

...
Популярната бизнесдама Ваня Червенкова, която има младо гадже, е претърпяла
Коментари Харесай

Бизнесдамата Ваня Червенкова с 2 тежки операции в Истанбул и изповед СНИМКИ

Популярната бизнесдама Ваня Червенкова , която има младо гадже, е претърпяла две интервенции и сега мъчно и трудно се възвръща. За интервенциите и детайлностите разкри самата тя в профилите си в обществената мрежа, като даже пусна шокиращи снимки, които не са за хора със слаби нерви и сърца. Червенкова споделя за случилото се в Турция, заканва се скоро да изкачва осемхилядници и благодари на всички познати и непознати, които й пращат поддръжка. Ето какво написа тя:

" МОГА ДА РАЗРЕША НА БОЛКАТА ДА МЕ ПРЕВЗЕМЕ САМО ПЪРВИТЕ 48 часа!

ПОСЛЕ Я ПРЕВЗЕМАМ АЗ!!!

Привет на всички мои познати и непознати другари, които ми пишете стотици известия. Вие сте неповторими! Толкова топли думи.. желае ми се всички да можем да се срещнем и да се на прегръщаме.

Сега… Заради стотиците заложени въпроси съм длъжна да обясня. Операциите са две и дружно с хирурга, който избрах взехме решение да ги създадем едновременно. Поради изключителната загуба на кг през последната година / знаете, че през годините на възобновяване след стрелбата бях достигнала до 113 кг. / кожата по тялото ми не можеше да се прибере на 100%.

И поради годините и поради в действителност огромният размер.

Подложих се на амбоминопластика задоволително огромна и сериозна, както и промяна на гръдни импланти. Истината е, че те ми създаваха проблем, както и започнаха да ми пречат при тренировките и изключително при адаптацията на последния висок връх Елбрус.

Знаете, че дадох поръчка след Нова година незабавно да изкача два следващи седемхилядника, а след година стартирам и осемхилядници/ Дай Боже/ Там горе раниците тежат, всеки грам тежи при разредения О2, стартира всичко да ми пречи, по тази причина се приготвям за идващия стадий.

Естествено, че първото нещо, което попитах доктора беше: “ Кога ще мога да упражнявам и след 4 месеца ще устоя ли натоварването на седем хилядниците “ Каза, че съм екстрийм, само че след 4 месеца ще мога и в Космоса да полетя.

Истината е също, че аз се боря доста с болката. За страдание този път не можех да одобрявам никакви болкоуспокояващи, поради тежката алергия, която получих преди Елбрус.

Толкова се стресирах тогава, че избирам да понасям, в сравнение с да удрям със седмици Урбазон и всевъзможни кортикостероиди. Поради дългите часове интервенция, знаете, че идването в схващане е тежко и неприятно.

Аз съм ветеранка и ще споделя истината за доста бързото възобновяване. Всеки ден най-малко 5-6 литра вода, с цел да излезе цялата отрова и никакво залежаване.

Вземате на разположение дренажи, маркучи и вършиме разходки. Аз още през вчерашния ден на третия ден, леко изчезнах от болницата и направих към 2 км пеш. Радвах се на неповторимо есенно време, на търговците

По улиците, на старите хора по пейките, на есенната годишна продукция, която се продава на всяка крачка, на децата, на бездомните кучета.сядах, почивах и пиех доста вода.

Истината е, че човешкия организъм има безпределно доста запаси за които ние не подозираме.

Истината е, че би трябвало да се храним умерено и вярно, да пием чиста и заредена с признателност и обич вода, истината е, че би трябвало да спортуваме и да не преставаме да се движим.

Истината е, че на тези години към този момент мога да си разреша да съкращавам всички отпадъци / без опрощение / от живота си, а младите би трябвало да се учат. Тепърва да разграничават сеното от плявата, занапред да извървяват пътя си, с цел да доближат това положение, което ще ги направи мъдри, щастливи и Спокойни!

Както се написа в Еклисиаст в Библията:

Има време за всяко нещо, И период за всяка работа под небето:

Време за раждане, и време за умиране; Време за втълпяване, и време за премахване насаденото;

Време за ликвидиране, и време за изцеляване; Време за срутване, и време за градене;

Време за плачене, и време за смеене; Време за жалеене, и време за ликуване;

Време за разхвърляне камъни, и време за събиране камъни; Време за прегръщане, и време за възпиране от прегръщането;

Време за търсене, и време за изгубване; Време за бранене, и време за хвърляне;

Време за раздиране, и време за шиене; Време за безмълвие, и време за говорене;

Време за обичане и време за мразене; Време за война, и време за мир.

Благодаря на всички, които ми пишат и ми дават позитивната си сила!

Колко е хубаво хората да се обичаме един друг…

Мои сторита можете да гледате всеки ден в инстаграм …

Не ги споделям тук, поради политиката на Фб, която стопира музиката, която лимитира рийча.. като че ли не сме ние потребителите, с помощта на които съществуват те.. MF

Благодаря на Хасан и Навлян Бербер, както и на извънредно близкия ми другар Ердинч и неговото семейство, които ме затрупват с плодове, солети, ядки, цветя и доста внимание и обич!

За приятелите не споделям, пишем си всеки ден и те знаят, че са в сърцето ми..

Никол тече във вените ми

А за Вас непознатите, само че към този момент станали сме си близки през годините.. обичам ви и знаете, че е от сърце ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР