Поправянето на счупен екран на телефон или подмяната на счупени

...
Поправянето на счупен екран на телефон или подмяната на счупени
Коментари Харесай

Милиони потребители на Samsung Galaxy предложиха важна корекция – вашият телефон в списъка ли е?

Поправянето на строшен екран на телефон или подмяната на счупени бутони може да бъде трудоемък и безценен бизнес, който нормално изисква пътешестване до локалните магазини или изпращане на устройства изключен в обявата. За благополучие, Samsung към този момент предлага на още повече консуматори опцията да поправят личните си телефони вкъщи с помощта на огромна актуализация на своята стратегия за самопоправка.

Това на процедура предлага на притежателите опцията да получат истински елементи и принадлежности, които по-късно им разрешава да правят поправки „ направи си самичък “ на кухненската маса.

Части като екран, задно стъкло, портове за зареждане, високоговорител, подложка за SIM карта и клавиш за мощ на звука могат да бъдат поправени без потребност от помощ от експерт, което би трябвало освен понижава времето, което лишава, само че и прави нещата малко по-достъпни.

Samsung предлага самопоправка на телефони като Galaxy S22 от известно време, само че в този момент прибавя цяла гама от спомагателни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР