„Поправките в Изборния кодекс бяха дефинирани конкретно, заяви председателят на

...
„Поправките в Изборния кодекс бяха дефинирани конкретно, заяви председателят на
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Поправките в Изборния кодекс бяха дефинирани конкретно, но БСП спекулира

„ Поправките в Изборния кодекс бяха дефинирани съответно, съобщи ръководителят на Правна комисия и народен представител от ГЕРБ Данаил Кирилов по време на дебатите по наименованието на измененията в Изборния кодекс в пленарна зала.
Според него се спекулира с формулировката, че се е желало приемане на текстове от измененията по принцип.
" Заседанието на Правна комисия продължи до 00.16 ч., като двама от шестимата членове на Българска социалистическа партия останаха до дъно, само че за жалост явно неработоспособни.
В това 10-часово съвещание на Комисията по правни въпроси опозицията не беше прекратена “, сподели Кирилов и добави, че не се е отмервало времето на изявления, както е по устав.
" Веднага потекоха видео материали по обществените медии, в случай, че особено това съвещание и благодаря на напъните на управлението на Народното събрание и на Българска национална телевизия, се излъчваше непрестанно, в това число в последната минута до 00.16 ч “, добави Кирилов, визирайки излъчването онлайн във Фейсбук от страна на депутата от Българска социалистическа партия Явор Божанков.
Данаил Кирилов съобщи още, че има офанзиви от страна няколко правни адвокатски фирми, една от които обслужваща Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР