Попфолк певицата Ария май отново се носи на крилете на

...
Попфолк певицата Ария май отново се носи на крилете на
Коментари Харесай

Певицата Ария заряза футболист, заради милионер

Попфолк певицата Ария май още веднъж се носи на крилете на любовта. Няколко месеца, откакто дефинитивно завърши с някогашния футболист на ЦСКА Георги Йомов, тя към този момент има нов обект на възприятията си.

Новият мъж в живота на изпълнителката е строителен бизнесмен, написа " Телеграф ". Според клюката двамата са почнали връзката си още преди Мария, както е същинското име на звездата, да се раздели дефинитивно с футболиста.
 
                             

Според близки до Ария, Йомов даже я бил хванал в крачка и това сложило края на връзката им. Певицата обаче не гледа обратно. Тя има мъж до себе си и той е сносно финансово подплатен.

Той се грижел даже и най-малките ѝ прищявки да бъдат задоволени. Последната инвестиция, която направил за обичаната си, била да подреди новото ѝ жилище със скъпи и първокласни мебели.

Тъй като самият той е огромен строителен бизнесмен, имал връзки и благоприятни условия да извърши обзавеждането с напълно дизайнерско решение.

Близки до някогашната плеймейтка издават, че ремонтът траял повече от няколко месеца, а сумата надхвърляла 250 хиляди лева, написа още " Телеграф ".
 
                             

Дизайнерски мебели, мрамор и същинско дърво били част от интериора на новия дом на звездата.

Екип на “Телеграф ” е направил опит да се свърже с Ария за коментар, само че тя не е дала отговор на позвъняванията.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР