Попаднах на тази класация преди малко в списание Marie Claire

...
Попаднах на тази класация преди малко в списание Marie Claire
Коментари Харесай

Най-хубавите рокли в киното

Попаднах на тази ранглиста доскоро в списание Marie Claire и това не е първият път, в който виждам подредени кино костюми по този аршин. Дали са най-хубави или просто най-популярни и споменавани е обособен въпрос, само че е реалност, че всяка от нас има най-малко три рокли от филми, за които може да се сети незабавно, започвайки евентуално с кринолините на Бела или Пепеляшка от анимационните филмчета.

Спомням си, че като гледах „ Изкупление “ – един във всяко отношение прелестен филм – първото, което споделих след прожекцията на приятелките си беше „ Видяхте ли роклята на Киара? “. Зелената й рокля от този филм си остава мой любимец и до момента и се веселя, че и Marie Claire са я класирали преди всичко. Ясно е, че Одри Хепбърн ще е много напред в сходна ранглиста, облеклата в най-известните й филми освен са ушити от Юбер дьо Живанши, само че и тя ги носи като никой различен преди, а съгласно мен - и след нея. Не съм обърнала внимание с какво е облечена Елизабет Тейлър в „ Котка върху парещ ламаринен покрив “, а и съм гледала кино лентата много от дълго време, само че като я видях в този момент и ми се стори, че от самото начало е била по долни дрехи – явно в действителност наличието й в тези подиуми е запаметяващо се. От „ Титаник “ си припомням една зелена рокля, а не тази определена от списанието, само че самата Кейт Уинслет е задоволителна да класира всяка дреха от кино лентата на челна позиция. Не съм гледала нито един вампирски филм, само че булчинската рокля, която Каролина Ерера създаде за „ Здрач “ е толкоз известна, че даже и аз я различавам. 

Ето някои от роклите в киното, които са останали в историята и даже и без да желаеме сме запомнили и свързваме с страстите на филмите и с магията на киното въобще.



















Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР