Поп звездата Мелани Браун, популярна още като Мел Би, е

...
Поп звездата Мелани Браун, популярна още като Мел Би, е
Коментари Харесай

Мел Би от Spice Girls получи отличие за подкрепата си към жени, жертви на насилие

Поп звездата Мелани Браун, известна още като Мел Би, е оповестена за Член на Ордена на английската империя (MBE) за специфични заслуги и благотворителни дела в името на жени, жертви на домашно принуждение, оповестяват от " BBC ". 46-годишната изпълнителка от групата Spice Girls посвети оценката си на всички дами, които са жертви на домашно принуждение. Браун стана патрон на благотворителната организация „ Помощ за дамите “ през 2018 година, откакто събра храброст да приключи връзката си  след години на принуждение от страна на някогашния й брачен партньор Стивън Белафонте.

Певицата и някогашният и брачен партньор прекратиха взаимоотношенията си през 2017 година след 10-годишен брак. Тогава тя описа, че сътрудникът й е упражнявал физическо и прочувствено принуждение по време на връзката им, което той изрично отхвърли. Оттогава задачата й е да вдъхне кураж на дами, които са във връзки и са жертви на принуждение от половинките си, като не крие че претърпяното е оказало дълготраен отрицателен резултат върху качеството й на живот.

„ Никога не съм мислела, че ще бъда тук в този момент, с цел да приема това самопризнание за работата, която правя, само че това отличие не е единствено за мен – то е за всички  други дами, жертви на домашно принуждение “, сподели певицата.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Portal Spice Girls (@pspicegirls)

„ Особено около Covid-19 имаше сериозна зараза на домашно насилие, която доближи тревожни мащаби. Имам войска от дами зад тила си, които се нуждаят от помощ и би трябвало да бъдат изслушани “, добавя тя.

Мел Би показа, че e признателна да има естрада, от която да приказва свободно и се чувства по този начин като че ли съставлява „ гласа “ на всички дами, които са били подложени на принуждение: „ Не го одобрявам като моя персонална премия, това е нашата обща премия, тъй като сме оживели “.

" Трябва да приказваме, да се оправяме с това и да създадем всичко допустимо да има правдивост ", сподели преди време Мел Би.

По-рано тази година певицата взе участие в късометражен филм, който споделя за домашното принуждение, като пресъздава бягството на жена от насилствена връзка и е въодушевено от историите на дами от нейната организация.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР