Поп звездата и актриса Лейди Гага, известна с ексцентричните си

...
Поп звездата и актриса Лейди Гага, известна с ексцентричните си
Коментари Харесай

Лейди Гага лансира собствена линия разкрасителни продукти

Поп звездата и актриса Лейди Гага, известна с ексцентричните си театрални трансформации, стартира лична линия разкрасителни артикули, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Брандът Haus Laboratories ще се предлага извънредно в Амазон от септември. Възможност да закупят продуктите "във всевъзможни цветове и искра " ще имат консуматори от десетки страни, измежду които Съединени американски щати, Германия, Япония, оповестяват от интернет колоса.

Лейди Гага е разкрила новото си начинание в изявление за "Бизнес ъв модерно ". Певицата и актриса споделя, че в Амазон е разкрила подобаващия сътрудник, тъй като от компанията са "прегърнали " посланието й за самовъзприемане.

"Има компании, съгласно които моят мироглед е в прорез с активността им. Ако ме попитат дали ще трансформира част от уравнението, с цел да се впиша, отговорът ми ще е: "Не. Няма договорка ", споделя Лейди Гага за "Бизнес ъв модерно ".

Новият бранд към този момент има профил в Инстаграм, в който ексцентричната звезда персонално ще промотира разкрасителните си артикули.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР