Поп певецът Орлин Павлов избяга за няколко дни от столицата,

...
Поп певецът Орлин Павлов избяга за няколко дни от столицата,
Коментари Харесай

Орлин с бебето на спа

Поп артистът Орлин Павлов избяга за няколко дни от столицата, с цел да се отдаде на цялостен фамилен релакс, като за задачата избра Сапарева баня и най-хубавия хотел в града – 103 Hotel & Spa.

Изпълнителят пусна фрагменти в Инстаграм, с цел да покаже на почитателите си по какъв начин си прекарват там с дъщеричката му Елизабет, която се роди в края на януари.

Баща и дъщеря се любуваха на компанията на един на различен върху шезлонгите към закрития басейн. Щастливият баща изпя ария на дребната си наследница, до момента в който си играеше с крачетата и ръчичките й.

Интересна детайлност е, че хотелът към днешна дата към този момент разполага и с атрактивен скайбар с две джакузита навън.

Това лято 103 Hotel & Spa се трансформира в чудесна опция за тези, на които морето им е омръзнало и които желаят пълноценно да се поглезят и да си починат. Минералният първокласен комплекс бързо съумя да се утвърди като обичана дестинация на звездите.

Орлин Павлов, инфлуенсърите Алекс и Дани Петканови, журналистката Калина Паскалева, актрисата Илияна Лазарова са единствено част от известните персони, които са били посетители на хотела и които го предлагат горещо и с двете си ръце.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР