Поп иконата Шер вече е на 72 години, но никой

...
Поп иконата Шер вече е на 72 години, но никой
Коментари Харесай

Любимите упражнения на Шер за перфектна форма

Поп иконата Шер към този момент е на 72 години, само че никой не би й ги дал. Тя е неуморна, безстрашна и подготвена за нови подвизи.

Наскоро певицата показва удивителна форма, за която биха й завидели доста млади девойки. И тя не се тормози да покаже тялото си с транспарантни тоалети. Зад всичко това обаче се крие сериозен труд.

 Любимите извършения на Шер за съвършена форма

Шер разкрива, че постоянно тренира, с които съумява да поддържа килограмите си в норма. Тя залага на добре познатите извършения, които можем да вършим и вкъщи. Ето и кое е обичаното й: “Облягате се на лакти и колене, а по-късно повдигате крайници си нагоре по този начин, че да образува буквата L, и го задържате по този метод. Правите три серии от по 25 повторения. ”

 Любимите извършения на Шер за съвършена форма

Тя не пропуща и кляканията, както и лицевите опори, които прави в границите на 5 минути. Освен това тренира и зумба. Пред водещата Елън Дедженерис Шер споделя, че в този момент тренира двойно повече поради възрастта. Тя признава, че го прави 5 пъти в седмицата, тъй като това е нещо, което постоянно е правила и й харесва.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР