Поп фурията Виктория Георгиева, която взе акъла на цяла България

...
Поп фурията Виктория Георгиева, която взе акъла на цяла България
Коментари Харесай

Ахнахме! Помните Ли Сладуранката От Х Фактор Виктория Георгиева! Няма Да Повярвате Как Изглежда Днес! Снимки, Тайната Е

Поп фурията Виктория Георгиева, която взе акъла на цяла България в Х Фактор преди време, работи и се изявява като същинска певица. Тя към този момент има първите си песни, а почитателите й непрекъснато се множат. Викито обаче се тревожела единствено от едно. И то е, че постоянно си е била по-пълничка и едричка.

Гласовитата Виктория Георгиева се трансформира в хубавица, втали се много от Х Фактор

Затова и тя почнала да съблюдава строга диета. И този път е съумяла да се втали единствено за към седмица или десетина дни. Чаровницата не серпантина да се хвали на приятелки и да ги нахъсва да стартират и те.

Диетата на Виктория Георгиева не е сложна и се прави в рамките от пет до седем дни. Въпросното намаляване се прави единствено посредством потреблението на риба и морски блага, плюс зеленчуци и зехтин.



Сол може, само че в доста дребни количества, а вода се пие доста – най-малко три литра дневно като може да е чиста или под формата на чай, само че без подсладители.

Сутрин не се закусва, а се приема единствено кафе без захар или чай. Преди това се пие чаша с топла вода, която би трябвало да е най-малко 300 грама. На обед се хапва риба или други морски блага, дружно със салата, подправена единствено с малко зехтин и лимон, написа разкрития.ком.

А на вечеря се яде изобилна салата, към която може да има още веднъж риба, само че в по-малко количество от тази на обед. Рибата при всички хранения може и да е от тлъстите, с цел да даде нужната сила на организма и по този начин не усещаме апетит.

От всички типове зеленчуци твърдо неразрешени за тази диета са единствено царевицата и картофите, от които елементарно се пълнее, тъй като са цялостни с въглехидрати. При вярно съблюдаване на диетата, с нея се смъкват до 5 кг за седмица.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР