Поп фолк дивата Емилия изненада приятно почитателите си с новината

...
Поп фолк дивата Емилия изненада приятно почитателите си с новината
Коментари Харесай

Емилия със страхотна новина за феновете си

Поп фолк дивата Емилия изненада прелестно феновете си с новината за нова ария. Радостната новина тя придружи и с доста персонално и съкровено самопризнание. 

Не е загадка, че изпълнителката на " Турболенция ", която сега още веднъж претърпява напредък в кариерата си, претърпя значително удари в персонален проект. Певицата се похвали пред почитателите си, че е съумяла да се  пребори с остарял собствен и доста нездравословен табиет, с помощта на което в този момент гласът ѝ е доста по-бистър и превъзходен.



" Имам тази ария от 5 години. Записвала съм я над 10 пъти и все нещо не ми харесваше. Когато я чух за първи път, си беше готино ров парче. Съпруга ми тогава предложи на Кости да постави гайди - в действителност стана доста забавно и до там. 

После животът ни сервира не толкоз хубави неща, изправянето след тях беше тежко и забравих за песента. През тези години съм си я слушала милион пъти и се питах какво още ми липсва, с цел да я показва на феновете си, по-късно пристигна пандемията и отново остана на назад във времето.

След като забременях, отхвърлих цигарите и по този начин девет месеца. Никога повече не възпламених цигара и до през днешния ден. Един ден в студиото взех решение отново да опитвам и да запиша 5 годишната си ария. Гласа ми се беше изчистил от цигарите и беше кристално чист. Звучах неповторимо! Много се изкефих и я записах на един мирис. Кости също промени някои неща по аранжимента. Ето това е моята независима ария - получи се най-накра.

И ето пристигна момента на истината. Ако кажа, че не се вълнувам, ще излъжа. Вълнувам се като малко дете, тъй като ми е доста на сърце, тъй като отново имам ария с обръщение. Патриотично обръщение към всички българи тук и по света. Където и да се намирате, в която и точка на света, да знаете, че с тази ария ви допирам. Исках да я пусна през февруари - това е месецът на моето щастие-Жоржина. Тя е вдъхновението ми. Първият й рожден ден и първата ми независима ария от много години насам. Подарявам ви я с горделивост и признателност: " БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ ", написа Емилия в обществените мрежи.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР