Понятието тероризъм“ точно приляга на въпросната организация, присвоила си за

...
Понятието тероризъм“ точно приляга на въпросната организация, присвоила си за
Коментари Харесай

КостЯтуция: Българският Хамас на копейкиновци ли управлява държ...

Понятието „ тероризъм “ тъкмо приляга на въпросната организация, присвоила си за име едно от най-светлите феномени и интервал в българската история. Сам по себе си този акт е надълбоко унизителен за нацията, само че тя, нацията, като че ли привикна със всевъзможни свинщини…

 

По време на интернационален симпозиум, проведен от Московския държавен университет „ М. Ломоносов “ през 2013 година е призната следната формулировка:

„ Тероризмът е политика, учредена на систематично потребление на терора като средство за реализиране на политически или други цели. Синоними на " гнет " (лат. terror - боязън, ужас) са думите " принуждение ", " заплашване ", " заплашване ". В множеството страни в света законодателството дефинира тероризма като идеология на насилието и опит за въздействие върху публичното схващане, върху вземането на решения от обществените органи, органи локални управляващи или интернационалните организации. Това се прави посредством заплашване на популацията и закани против съперниците. Целта на всички изброени дейности е да се реализиран избрани настроения в обществото и да се затрудни или спре активността на институциите в страната ".

 

Кое от тези избрания не лепва като гербова марка на копейкиновците?

 

Цитирам на малоумните балалайки точно този текст, с цел да не вият като чакали, че им давам образец с някакви западни избрания и формулировки.

 

Каква страна е България, щом шепа орки вилнеят в Парламента, заплашват и наскърбяват народни представители и институции,  пробват се да изнудват болшинството, формирано от гласоподавателите на последните парламентарни и локални избори, нареждайки да се спре преместването на пометника на една окупационна войска, с помощта на която страната ни живя 45 години в изискванията на социализъм, който в действителност се оказа не това, което почтени социал-демократи и комунисти са се представяли. Защото в България бе натрапен болшевишки модел, който се срина поради своята идеологическа и икономическа неплатежоспособност.

 

Терористите от родния Хамас са арогантни, цинични и нелепи в опитите си удавят българското общество в тресавища като нацизъм и фашизъм, за които даже нямат разбиране какво тъкмо значат. Интелектуални мушици-еднодневки, които се реят в политическото пространство с възприятие за великолепие и величие. Банда страхливци, които веят съветски флагове, само че умират от шубе в някой миг Путин да не ги призове да потвърдят лакейството си на фронта, да вземем за пример. Ох, по какъв начин ги е шубе тези кресльовци!

 

И в случай че въпросната сволоч си разрешава да безчинства обществено заради умствена непълнота, то за какво не виждаме остра реакция от останалите политически сили? Ще не престават ли да търпят свинщините на въпросните лица?

 

Нещо съществено би трябвало да се предприеме незабавно. Иначе терористите на „ Копейкин “ ще придобият кураж и ще станат още по-нагли.

Пирати завладяли български транспортен съд и това е водеща вест за медиите ни. А това, че някакви видове завладяват Народното събрание и се пробват да слагат условия какво е?

 

Хайде стига сме се отнасяли внимателно и правилно с хора, които се пробват да изнудват цялото общество посредством принуждение и ултиматуми. Не е ли явно, че търсят непрестанно провокации, с цел да се харесат на най-примитивната част от така наречен „ патриоти “, склонни към принуждение когато и да е и по всеки мотив. Един подобен – със съответните татуировки, - към този момент е с обвинителен акт за инквизицията на 18-годишна госпожица в Стара Загора. В случая с копейкиновците обаче става дума за принуждение против цялата нация.

 

Българска социалистическа партия около панаира с ПСА съмсем замязя на хамасците на Костя. Това равнище ли гонят?

Докъде могат да те обезличат зависимостите от Русия... Жалко.

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР