Понякога за решенията, които се взимат на по-високо ниво, липсват

...
Понякога за решенията, които се взимат на по-високо ниво, липсват
Коментари Харесай

Бриджит Бардо се обяви срещу отстрел на 3000 лисици

Понякога за решенията, които се взимат на по-високо равнище, липсват рационални причини. Логиката отстъпва на консуматорския мироглед на нашето съвремие. Именно тогава е най-хубавият миг, в който звездите могат да употребяват своята известност, с цел да предизвикат диспути по смислени публични проблеми.

Такъв е скорошният образец с актрисата, известна по целия свят - Бриджит Бардо. Иконата на френското кино от 60-те години на предишния век и видна защитничка на правата на животните, се активизира против планувано отстрелване на 3000 лисици в Северна Франция, съобщи ДПА.

„ Разрешението за отстрелване на лисиците е скандално ", написа 86-годишната Бардо в отворено писмо до префектурата в Бове, с цел да изрази дълбокото си противоречие и неналичието на логичност в дейностите на управляващите.

Brigitte Bardot (great animal activist) Foundation announcement: Plans to massacre 3000 foxes by Mar/22 to regulate population. Say NO to this killing by sending email to [email protected] https://t.co/I780Sam4OI
— Gail Stenersen (@Dragonfliezzz) August 18, 2021
" Тези животни спомагат за биологичното многообразие и са значими съдружници на фермерите. Вашето позволение за избиването им не е нищо друго с изключение на послушание на ловното лоби ", написа още възмутената актриса.

Бриджит Бардо счита, че ловците са " вдигнали мерника " на лисиците, защото животните ги лишават от фазани и малък дивеч. Други организации за отбрана на животните към този момент стачкуваха против регулирането на популацията в окръг Уаз с в началото планувания отстрел на 1370 лисици, оповестява вестник " Паризиен ".
    Вижте тази обява в Instagram.           
 

Фактът, че префектурата усили броя на лисиците, които би трябвало да бъдат отстреляни до март идната година на 3000 след подадено несъгласие провокира неодобрение. Като причина беше посочено, че е належащо да се ограничи популацията на лисици, която се е нараснала заради анулацията на лова по време на локдауна поради коронавирусната пандемия.

През 1986 година Бриджит Бардо основава едноименната си фондация за отбрана на животните със седалище в Париж и към 40 чиновници. Наред с други неща, Бардо се бори против лова на тюлени, тестването върху животни и жестоките способи на лишаване на живота на почтени същества.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Brigitte Bardot Fan Page (@brigitte_bardot34)
 Историята на именитата карирана пола на Бриджит Бардо, която носим и до през днешния ден
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР