Понякога въздействието на външни фактори и външна намеса може да

...
Понякога въздействието на външни фактори и външна намеса може да
Коментари Харесай

Това са най-подходящите дати за взимане на съдбовни решения

Понякога въздействието на външни фактори и външна интервенция може да унищожи нашите проекти. Друг път това се случва поради обстоятелството, че не сте избрали най-благоприятния ден за решение на значими въпроси.
За благополучие, има способи, с които можете да предотвратите неуспехите и крах. На първо място, би трябвало да изберете най-благоприятния ден за решение на бизнес въпросите, поучава dailyhoro.ru.
Числата в месеца, удобни за значими каузи и взимане на решения:
Много дни са изцяло несъвместими с нашите проекти. Ето за какво могат да зародят непредвидени обстановки, поради които да се окажем губещи.
Всяко число има избрана сила, която може да повлияе на всяка област от живота ни, в това число и на проектите ни. Според нумерологията, най-силните цифри са в диапазона от 0 до 9 и всяко от тези цифри покровителства избран ден от месеца.
1 покровителства 1-ия, 10-ия, 19-ия ден от месеца.
2 - 2, 11, 20, 29 дни от месеца.
3 - 3, 12, 21, 30 цифри.
4 - 4, 13, 22, 31 цифри.
5 - 5, 14, 23 цифри.
 Какво вещае нумерологията за 2021 година Какво вещае нумерологията за 2021 година
Почти краят на 2020 година е. Събитията от миналата година, породени от пандемията, оставиха малко на брой без последици, както психичес...
6 - 6, 15, 24 цифри.
7 - 7, 16, 25 цифри.
8 - 8, 17, 26 цифри.
9 - 9, 18, 27 цифри.
Всяка дата в месеца има свое нумерологично значение. И всяко число в бизнес нумерологията е отговорно за своята специфична сфера на активност.
 Свещено ли е цифрата 13? Свещено ли е цифрата 13?
13 е свещено число във връзка с нумерологията. Това сподели за утринния блок „ Добро утро, България “ на Радио „ Фокус&...
Единицата   е удобно число за по-бързо и дейно решение на плануваните действия. Това значи, че н а 1, 10 и 19 всеки месец е най-добре да се занимавате с правни въпроси и сключването на контракти . В този случай всяко решение ще се окаже потребно за вас.
Двойката  - през този интервал би трябвало да избягвате да вършиме неща, които изискват нервни и енергийни разноски. Най-добре е да посветите 2-ри, 11-и, 20-и и 29-и за обмисляне на бъдещи каузи и довеждане докрай на започнатите . Не се предлага да участвате във финансови транзакции, защото в такива дни те дават обещание огромни загуби.
Тройката - най-хубавите четири дни за ново начало. Всичко, което сте възнамерявали за 3-то, 12-то, 21-во и 30-то число на месеца, ще бъде осъществено. Не се предлага обаче да споделяте проектите си с други.
Четворка - най-подходящите четири дни за осъществяване на рутинни задания . Понастоящем не се предлага да се подхващат нови инициативи и да се вземат виновни решения.
Петицата е знак на риска в нумерологията. Това значи, че на 5-ти, 14-ти и 23-ти триумф може да ви чака единствено в случай че не се страхувате да рискувате и да участвате в най-отговорните бизнес интервенции.
 11 е цифрата на водачеството... и още предизборна нумерология 11 е цифрата на водачеството... и още предизборна нумерология
Минути откакто Централната изборна комисия (ЦИК) изтегли номерата на бюлетините за предварителните парламентарни избори, политиците...
Шестица  - на 6-ти, 15-ти и 24-ти не се предлага да се вземат прибързани решения и да се подхващат каузи, изискващи незабавно привършване. По това време би трябвало да се занимавате с домакинска работа, да се срещате с другари и родственици и да уреждате срещи.
Седмица - три дни учене, скъпи препоръки и саморазвитие. Ако на 7-мо, 16-о и 25-о число на месеца имате плануван значим въпрос, би трябвало да се отнасяте със специфична отговорност, в този случай той ще бъде решен с оптималната изгода за вас.
Осем  - въз основа на нумерологията, цифрата 8 е най-силно. На 8, 17 и 26 на всеки месец се предлага да се занимавате с значими бизнес въпроси и да вземате решения , които изискват изключително деликатно претегляне.
Девет  - дни на значими решения. 9, 18 и 27 номера са най-благоприятни за огромните предприятия и сключването на значими контракти.
Смята се, че най-неблагоприятните дни от месеца за решаването на значими въпроси са тези, в които има нула. Енергията на нулата въздейства върху силата на прилежащото число, като по този метод я отслабва.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР