Понякога в най-финалните намаления се крият истински модни съкровища, затова

...
Понякога в най-финалните намаления се крият истински модни съкровища, затова
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 10 неща от финалните намаления в Zara, които носим и през есента

Понякога в най-финалните понижения се крият същински фешън съкровища, по тази причина постоянно си коства до последно да ги следим. Освен това измежду тях откриваме и не малко неща, които ще можем да носим както в този момент, по този начин и през есента, а това сигурно си заслужава инвестицията. А тя даже не е належащо да е огромна, тъй като отстъпките в сега доближават до 70%.

Открихме няколко ризи, които ще можем да носим като връхни дрехи в по-топлите есенни дни, както и типичен тренчкот, без който пък не можем да си представим преходния сезон.

Елекът резервира позициите си към този момент следващ сезон и в случай че през лятото го носехме на голо, то през септември можем да го комбинираме с тишърт или риза. Харесахме си и една поло, не по-малко подобаваща за непостоянното есенно време. Разбира се, няма по какъв начин да пропуснем дънките, които през лятото подценяваме доста, само че след няколко седмици ще се върнем към тази обичана класика. А някой и различен нов модел в дрешника ни в никакъв случай не е непотребен, нали?

Допълваме находките с груби боти и комфортна за градски преходи, когато ще се върнем по-активно към работното си всекидневие.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР